SUSHI ROUZ

SUSHI ROUZ Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 470 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Rouz. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 13:30 Prima sushi en snel bezorgd, helemaal top.
12 jun 2022 om 21:19 Duurde wat lang (60 minuten), maar wel zoals aangegeven op de website. Kwaliteit was prima! Was 1e keer, maar zeker voor herhaling vatbaar.
3 jun 2022 om 11:03 Aanrader!!
30 mei 2022 om 12:36 Lekkere garnalen poke bowl!
29 mei 2022 om 21:36 Heerlijke sushi rijst. Bij de Pokebowl mis ik wel wat meer keuzes / variatie keuze en meer dressing. Verder goed!
29 mei 2022 om 1:31 Super lekkere pokebowl en sushi
26 mei 2022 om 15:33 Heerlijk gegeten
23 mei 2022 om 13:03 Ik zal zeker bij jullie blijven bestellen. Het eten is lekker en vers, elke keer is het weer genieten. De service en het personeel zijn top! Kortom Sushi Rouz is zeker een aanrader ;)
20 mei 2022 om 14:03 De sushi bowl was lekker, maar helaas erg weinig eiwit (garnaal) in verhouding met de rest. Daarop bezuinigen is geen goed idee. Ik heb thuis maar gepaneerde kip bij gebakken.
30 apr 2022 om 21:24 De sushi was zoals altijd heerlijk. Ik bestel hier regelmatig en stelt me nooit teleur.
24 apr 2022 om 20:48 Vrij snel bezorgd, erg lekker zoals altijd wel word er elke keer geen mayonaise op de sushi gedaan.. Erg jammer.
17 apr 2022 om 22:43 Supersnel bezorgd en heerlijke sushi! Aanrader!